PRODUK HALAL TANGGUNGJAWAB KITA BERSAMA

Daftar Online

“Mencari Yang Halal Itu Fardhu Bagi Setiap Muslim”

Adakah anda masih tercari-cari produk HALAL keluaran umat Islam di pasaran?

 Mari Bersama Kami Menjadi Pengguna Dan Usahawan Perniagaan Rangkaian Produk Halal HPA Secara Online kerana

JOM SERTAI GROUP DUNIAHERBA. Duniaherba menyediakan berbagai-bagai rujukan sebagai pembimbing kepada anda.   

      Produk HPA mempunyai harga yang sangat berpatutan, berkualiti tinggi, mujarab dan selamat digunakan.

 

  • Kepelbagian jenis produk hampir 200 jenis seperti kesihatan, makanan, minuman, kosmetik dll.
  • Peluang mempelajari perawatan seperti bekam, akupuntur dan Ilmu diagnos penyakit.
  • Ahli mendapat Nilai Mata jika berbelanja di Restoran Radix Fried Chicken (RFC), rangkaian restoran HPA yang lain, Dobi Toharah dan menginap di Hotel HPA.
  • Penerapan amalan Islam dalam pekerjaan seperti semua pekerja diwajibkan berwuduk, menutup aurat, membaca Al-Ma’thurat dan solat sunat dhuha sebelum memulakan kerja.

 

8 Responses to “Daftar Online”

  1. go4halal said

    Saya cadangkan letak link ini untuk pendaftaran : http://www.duniaherba.net/hpahalal

  2. radhy said

    Salam, saya berminat utk membuka RFC. Bagaimana dan caranya saya dpat berbuat demikian? Wassalam

  3. go4halal said

    Tahniah dapat buka kedai sendiri! tanpa sewa, tanpa pekerja, tanpa bayar bil air/api/lain-lain charge dan ia tetap akan dibuka 24 jam sehari, 7 hari seminggu, anda tido pun kedai terbuka untuk dikunjungi…dan kedai baru anda ni, bukan duk tepi jalan tapi di ineternet…atau di ‘mayapada’ ini..tau! Maknanya pasaran anda, pengunjung anda, peminat anda dari seluruh dunia tau…walaupun kita target Malaysia, Indon dan Brunai Ds, jangan terkejut jika pengunjung anda ada yang dari afrika, Us dan tah mana-mana negara lagi. Biarlah diorang tersesat kat kedai kita…sekarang bukan orang 3 negara ni je paham cakap Melayu..kan…? Kedai yang sarat info akan dikunjungi lagi dan lagi…langkah seterusnya ialah mewar-warkan kedai anda…senang je..promosikan url..mudahkan? Tahniah..goodluck!

    • hpahalal said

      Terima kasih..itulah yang diharapkan. Semoga produk halal dari orang islam sendiri menjadi produk yang tidak asing lagi di kalangan umat islam, baik di malaysia dan negara lain.

      Insyallah.

  4. nak join la hpa said

    Camno nak daftar online nih?
    tak nampak pun den ado punat nak tokan kek mano-mano??

    • hpahalal said

      Punat nak tokan kat gambar tongah2 warna hijau tu, web autodonline – sila klik. Kek situ lah kito tekan.

      atau guna http;//www.duniaherba.net/hpahalal
      pastu gi kat menu daftar.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: